SOLDATI AMERICANI INVESTIGATI PENTRU MOLESTAREA UNUI CATELUS

0
315

Adoptii Caini
Oficiali ai armatei americane investigheaza un clip video postat pe internet care il prezinta pe un soldat al marinei care arunca un catelus de pe o stanca. Maiorul Chris Perrine de la Baza Marinei din Kanehoe, Hawaii a declarat ca militarul din clip este caporal la una din unitatile care au baza in insule. Oficialii Marinei Militare Americane au declarat ca videoclipul este „socant si deplorabil” si incalca „asteptarile inalte pe care le avem de la oricare dintre militarii marinei.”

Clipul infatiseaza doi marinari glumind in timp ce, unul dintre ei tine in mana un catelus alb cu negru care nu pare sa miste si pe care il arunca de pe o stanca. „Vai, am alunecat”, spune persoana din video-clip in timp ce arunca puiul de catel. Un om care nu apare in cadru poate fi auzit spunand: „Asta este rautate. Asta a fost o rautate, Motari.”

De asemenea se poate auzi un scancet al puiului in timpul caderii acestuia. Nu a fost verificata autenticitatea clipului video, care a avut mai mult de 145.000 de accesari in cele doua zile de la incarcarea lui. Cu toate acestea, multi bloggeri si forum-isti au incercat cu disperare sa caute date despre soldatii din video.

„Foarte multi oameni sunt furiosi si suparati din cauza clipului. Cred ca toti soldatii marinei sunt suparati din cauza acestor imagini. Vom face o ancheta si vom lua masurile necesare. Acesta este rau tratament aplicat unui catelus, o violare a principiilor oricarui om, iar soldatii americani au standarde foarte inalte”, a declarat maiorul Chris Perrine.

Sursa: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.