SOS, canale poluante !

ARAD – Aradul se confrunta cu probleme legate de doua canale care trec prin municipiu: Muresel si Ier. Aceste canale apartin de ANIF (Administratia Nationala pentru Imbunatatiri Funciare) si reprezinta surse de poluare pentru aradeni, problema pusa de catre presedintele municipal al PD Arad, Adrian Nitu.

“Aradul este strabatut de alte trei canale, Zadarlac, Tiganca si Canalul Morilor, care apartin municipalitatii. In prezent, se lucreaza la decolmatarea, curatirea si infrumusetarea canalelor si a cartierelor care sunt strabatute de acestea.

Din pacate, nu putem sa intervenim pentru amenajarea celorlalte doua canale, Muresel si Ier, care apartin de ANIF. Ar trebui fie ca Ministerul Agriculturii sa aloce bani pentru amenajarea celor doua canale care ii apartin, fie Guvernul sa transfere Primariei Arad aceste canale” , a propus Adrian Nitu.

Partidul Democrat Arad doreste ca Bugetul de Stat pentru 2008 sa cuprinda si fonduri pentru amenajarea celor doua canale, Muresel si Ier. In acest scop, declara Nitu, se solicita sprijinul tuturor parlamentarilor aradeni, iar organizatia condusa de el va aduna semnaturi pentru sustinerea demersului.

Sursa: Arad Online

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,153FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente