«Spune nu schimbarilor climatice!» – eveniment cu tema ecologica in Saptamana “Scoala altfel”

  0
  389
  R?spunderea uman? în înc?lzirea climatic? este de net?g?duit
  Răspunderea umană în încălzirea climatică este de netăgăduit
  «Spune nu schimbarilor climatice!» - eveniment cu tema ecologica in Saptamana “Scoala altfel”

  Centrul Europe Direct Nord-Est, impreuna cu structura gazda Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, va organiza, in data de 5 aprilie 2012, o actiune intitulata «Spune nu schimbarilor climatice!», in parteneriat cu Primaria Municipiului Piatra Neamt, Colegiul National Petru Rares din Piatra Neamt si Scoala cu clasele I – VIII Nicu Albu Piatra Neamt.

  Acest eveniment vine in spiritul programului national intitulat ”Scoala altfel” si isi propune sa promoveze in randul elevilor efectele negative pe care le au schimbarile climatice asupra mediului inconjurator si necesitatea implicarii in actiuni de voluntariat.

  Activitatile de plantare de arbori si flori se vor desfasura in doua locatii: in imprejurimile Strandului Piatra Neamt, unde vor fi prezenti 100 de elevi din cadrul Colegiului National Petru Rares si in curtea Scolii Nicu Albu, unde se vor implica in activitati 30 de mici ecologisti, elevi ai clasei I.

  „Speram ca evenimentul din acest an sa aiba un impact pozitiv in randul tinerilor, la fel ca cele pe care le-am organizat in anii 2010 si 2011 impreuna cu diferite institutii de invatamant din Piatra Neamt. Actiunile ecologice au devenit deja o traditie la Centrul Europe Direct Nord-Est si ne propunem ca prin intermediul acestor activitati sa contribuim la sensibilizarea opiniei publice cu privire la necesitatea protejarii mediului si a conservarii resurselor naturale”, a declarat Roxana Pintilescu, Coordonator al Centrului Europe Direct Nord-Est.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.