Statia de tratare a apelor uzate va fi gata de Sf Maria

  0
  888
  Stația de tratare a apelor uzate va fi gata de Sf Maria
  Statia de tratare a apelor uzate va fi gata de Sf Maria

  Statia de tratare a apelor uzate pe care Dytras SA o construieste pentru SC Prest Serv Apa (fosta Directie Apa-Canal Pascani) din fonduri ISPA va fi gata la termenele stabilite. Ioan Prisecaru, directorul Prest Serv Apa, a prezentat in sedinta Consiliului Local din 29 iulie raportul privind situatia lucrarilor.
  Prisecaru a mentionat ca receptia lucrarilor va incepe pe data de 17 august, pentru ca ziua de 15, prevazuta in calendarul initial, este zi nelucratoare. Potrivit legislatiei, societatea are la dispozitie un an de zile pentru definitivarea reglajelor si remedierea eventualelor defectiuni. Mai multi consilieri locali, printre care Cristi Iordachioaia si Ioan Ionita (PDL), au cerut completarea documentatiei cu hartiile care motiveaza prelungirea perioadei de receptie.

  Prezent in sedinta, Javier Sanchez de Cueto (directorul de productie de la Dytras) a multumit Consiliului Local, in calitate de beneficiar al lucrarii, pentru ajutor si sprijin si a promis ca societatea pe care o reprezinta va reusi sa finalizeze lucrarile inainte de termenul stabilit.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.