Start la marele tun. Borbely: „Rosia Montana va fi cea mai moderna si sigura investitie din Europa” Acasa » Actualitate »

Start la marele tun. Borbely: "Rosia Montana va fi cea mai moderna si sigura investitie din Europa" Acasa » Actualitate »

Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a anuntat marti ca la Rosia Montana va fi cea mai moderna si mai sigura investitie in sistem inchis din Europa.

„La Rosia Montana va fi cea mai moderna si mai sigura investitie in sistem inchis din Europa”, a sustinut Borbely, care se pregateste sa le dea avizul de mediu canadienilor de la RMGC.

Intrebat despre proiectul minier Rosia Montana intr-o conferinta de presa, Laszlo Borbely a explicat marti ca in acest moment el mai asteapta doar o adresa de la Ministerul Culturii si Patrimoniului National privind descarcarea de sarcina arheologica a zonei aurifere.

Imediat dupa aceea, Ministerul Mediului ar urma sa emita avizul de mediu pentru redeschiderea minei.
„Nu o sa dau drumul la acest proiect pana ce nu voi fi convins, suta la suta, ca respecta cele mai bune standarde din UE”, a sustinut apoi Laszlo Borbely.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *