Start la programul de condus ecologic

  0
  373
  Start la programul de condus ecologic
  Start la programul de condus ecologic
  Start la programul de condus ecologic

  ALD Automotive da startul programului de condus ecologic in Romania. Parte din initiativa internationala ALD bluefleet, cursurile sunt dezvoltate in parteneriat cu Scoala de conducere defensiva Titi Aur.

  Noul program de condus ecologic realizat de ALD Automotive si Scoala de conducere defensiva Titi Aur, ofera trei alternative: condus defensiv cu notiuni introductive despre condusul ecologic, condus ecologic cu notiuni de condus defensiv si un program de condus ecologic. Cursurile au loc la Scoala Titi Aur sau la sediul clientilor si constau in module teoretice si practice.

  Practic, in cadrul acestui program, participantii vor fi incurajati sa adopte un stil de condus mai sigur, mai prietenos cu mediul inconjurator. Cursurile de condus ecologic sunt disponibile pentru toti clientii ALD Automotive si ofera informatii care vor ajuta soferii sa-si dezvolte tehnicile de condus pentru a reduce numarul accidentelor, pentru a creste siguranta rutiera, pentru a diminua costurile operationale, cat si pentru a dobandi o atitudine mai prietenoasa cu mediul inconjurator.

  Scoala de conducere defensiva Titi Aur are o echipa formata din 12 instructori si a instruit peste 25.000 de cursanti. Eapune la dispozitie facilitati unice si simulatoare, pentru o experienta interactiva, dar si pentru a dezvolta abilitatile de condus

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.