Start la Saptamana Voluntariatului in Oradea

Start la Saptamana Voluntariatului in Oradea

In perioada 14-20 mai 2012, Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV) va duce povestea voluntariatului in toate comunitatile unde exista organizatii si institutii care implica voluntari, scoli, centre de voluntariat si grupuri cu initiativa!

SNV este un eveniment national anual, menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si voluntarii pe care acestia ii implica, pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii pentru acesta si pentru a recunoaste public activitatea voluntarilor.

Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV) este un eveniment initiat si coordonat de catre ProVobis-Centrul National de Voluntariat in parteneriat cu VOLUM – Federatia Organizatiilor care Sprijina Dezvoltarea Voluntariatului in Romania si centrele locale de voluntariat din Romania.

Administratia Sociala Comunitara Oradea prin CENTRUL UNIC DE VOLUNTARIAT COMUNITAR ORADEA (CUVCO) organizeaza in Oradea, a VIII – a editie a Saptamanii Nationale a Voluntariatului, conform programului anexat.

Daca esti o persoana care crede ca prin fapte mici se poate schimba ceva, daca faci parte dintr-o organizatie, institutie, companie sau pur si simplu dintr-un grup cu initiativa, te invitam sa te alaturi Centrului Unic de Voluntariat Comunitar Oradea, partenerilor SNV din toata tara si miilor de voluntari de toate varstele.

Pentru informatii suplimentare, persoane de contact: Adina Patroc/0771692271, Radiana Gheorghita/0722648064.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *