Statia de epurare a apei din Cugir va fi reabilitata

  0
  386
  Nămolul de la staţiile de epurare, donat agricultorilor
  Statia de epurare a apei din Cugir va fi reabilitata

  Miercuri, la sediul APA CTTA Alba a fost semnat contractul privind reabilitarea statiei de epurare a apelor uzate Cugir. La eveniment a participat directorul general al APA CTTA Alba, Viorel Lazar, primarul orasului Cugir, Adrian Teban, reprezentanti ai firmei care a castigat licitatia privind aceasta investitie si reprezentanti ai APA CTTA Alba. Reabilitarea statiei de tratare a apei Cugir are o valoare estimata de 1000.000 de euro si face parte din proiectul „Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Alba”, proiect cofinantat prin Programul Sectorial de Mediu.
  Lucrarile de reabilitare a statiei de epurare a apei din Cugir vor incepe in toamna, urmand a fi finalizate in luna mai 2014. Edilul Cugirului, Adrian Teban a precizat ca spera in respectarea termenelor dar si in calitatea lucrarilor.
  De asemenea, Adrian Teban a spus ca prin acest proiect se spera si rezolvarea problemelor privind canalizarea din Vinerea, investitie realizata de Primaria Cugir, dar care nu functioneaza din cauza lipsei unei statii de epurare. Directorul APA CTTA Alba a declarat ca se va incerca racordarea canalizarii din Vinerea, prin diferite fonduri, la statia de epurare a apei Cugir, dupa ce aceasta va fi reabilitata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.