Statia de tratare a apei de la Bogata monitorizata de reprezentantii Ministerului Mediului si Padurilor

Lucrarile la statia de epurare a apelor uzate de la Sighetu Marmatiei incep in aprilie
>:D<

Membrii Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operational Sectorial „Mediu”, prin Ministerului Mediului si Padurilor vor face o vizita de lucru vineri la Turda pentru a monitoriza unul din obiectivele Companiei de Apa Aries – Statia de Tratare, situata pe str. Bogata FN.

Potrivit directorului general al societatii, Alexandru Sabau (foto), in data de 15 iunie 2012, de la ora 10,00, reprezentantii presei sunt invitati la o vizita in teren (Statia de Tratare, str. Bogata FN) alaturi de participantii Comitetul de Monitorizare pentru Programul Operational Sectorial „Mediu” si reprezentantii CAA.

In perioada 14 – 15 iunie a.c. va avea loc la Cluj cea de-a zecea reuniune a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operational Sectorial „Mediu” (POS Mediu). Evenimentul va fi prezidat de ministrul Mediului si Padurilor, doamna Rovana Plumb. Prin Programul Operational Sectorial „Mediu” se finanteaza proiecte din infrastructura de mediu, in principal pentru sectorul de apa/apa uzata, deseuri, termoficare, inundatii, protectia naturii.

In cadrul reuniunii Comitetului de Monitorizare, se va analiza stadiul pregatirii si aprobarii proiectelor finantate prin POS Mediu, precum si progresul in implementarea acestora.

De asemenea, se vor prezenta si dezbate solutii privind accelerarea absorbtiei fondurilor europene, dar si initiativele Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial „Mediu” in ceea ce priveste pregatirea urmatoarei perioade de programare.

Cea de-a zecea-a reuniune a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operational Sectorial „Mediu” va cuprinde si vizita la Statia de Tratare a Companiei de Apa ARIES Turda. Obiectivul a fost ales ca un exemplu de perfecta gestionare a unui proiect cu finantare europeana.

Prin Programul Operational Sectorial „Mediu” se finanteaza proiecte din infrastructura de mediu, in principal pentru sectorul de apa/apa uzata, deseuri, termoficare, inundatii, protectia naturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *