Fitionesti: 3 milioane euro pentru canalizare si statie de epurare

Proiect major de tratare a apelor uzate din jurul Bucure?tiului, finan?at de UE cu 130 de milioane de euro
Fitionesti: 3 milioane euro pentru canalizare si statie de epurare
Fitionesti: 3 milioane euro pentru canalizare si statie de epurare

Roman Impex Prest SRL a castigat un contract cu o valoare de aproape trei milioane de euro si in comuna Fitionesti pentru realizarea sistemului public centralizat de canalizare al apelor uzate menajere si statie de epurare a efluentului uzat menajer.

Valoarea lucrarilor este de 11,428 milioane lei, fara TVA. Firma apartinand deputatului PSD Victor Roman a fost singura care a participat la licitatie si a oferit un pret mai mic cu 6.000 de lei decat estimarea facuta de primarie. Realizarea investitiei va fi finantata din surse bugetare. (M. B.)

Gugesti: Trei investitii la start

Autoritatile locale au anuntat castigatorii a trei licitatii pentru lucrari in comuna. Extinderea canalizarii in sistem vacuumatic din satul Oreavu va fi realizata de firma Recon si Doje SRL din Bucuresti, cu un buget de 1,8 milioane lei, fara TVA. Modernizarea strazilor din Satu vechi si centru va costa 2,9 milioane lei si va fi realizata de asociatia Lemacons SRL si Vega 93 SRL. Tot pentru aceeasi suma va fi realizata si modernizarea strazilor din Satu nou si cartier sinistrati, dar de catre firma Podgoria Cotesti. (M. B.)

Sulber: Deputatul Roman repara un drum

Firma detinuta de deputatul PSD Victor Roman, Roman Impex Prest SRL, a castigat un contract in valoare de 3,4 milioane lei, fara TVA, la Spulber. Obiectul contractului este refacerea si modernizarea drumului comunal 108. Investitia din comuna de munte, condusa de un edil social-democrat, va fi finantata prin Programul National de Dezvoltare Rurala. (M. B.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *