Statul se gandeste sa renunte la privatizarea a trei filiale Electrica

Guvernul ar putea renunta la privatizarea celor trei filiale Electrica, aflate in proprietatea statului, Ministerul Economiei si Aurotitatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) cautand solutii pentru viitorul acestor companii, a declarat ministrul economiei, Varujan Vosganian.

“Am primit, impreuna cu AVAS, din partea primului ministru Tariceanu sarcina sa facem o analiza cu privire la viitorul acestor companii (n.r. Electrica Translivania Sud, Electrica Transilvania Nord si Electrica Muntenia Nord). in acest moment orice solutie ramane deschisa, inclusiv aceea prin care aceste companii sa nu fie privatizate pentru o anumita perioada”, a precizat ministrul, citat de NewsIn.

Momentul in care a fost gandita aceasta operatiune de privatizare a celor trei filiale a coincis cu perioada de seceta, fapt care a determinat schimbarea strategiei in ceea ce priveste aceste companii, a explicat Vosganian, accentuand importanta acestor companii in perioada respectiva pentru sistemul energetic national.

Citeste articolul Statul se gandeste sa renunte la privatizarea a trei filiale Electrica integral in Wall Street

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente