Concert caritabil: STRADIVARIUS pentru ROSIA MONTANĂ!

0
1950

FB 2 (1)

Stradivarius Sound in parteneriat cu Asociatia ARA(Arhirtectura. Restaurare. Arheologie), cu sprijinul Ministerului Culturii, au bucuria sa va invite la un eveniment de exceptie: Razvan Stoica si Andreea Stoica canta pentru Adopta o Casa la Rosia Montana la Ateneul Roman pe 18 aprilie! Fondurile obtinute din vanzarea biletelor vor fi donate programului de restaurare Adopta o Casa. 

”Sunetul daruit de o vioara Stradivarius este atemporal. La fel si valoarea de exceptie a patrimoniului cultural de la Rosia Montana transcende timpul.
Razvan Stoica (vioara Stradivarius) si Andreea Stoica (pian) va invita la un eveniment special, unicat, ce onoreaza Ziua Internationala a Siturilor si Monumentelor UNESCO si includerea Rosiei Montane pe lista Romaniei pentru patrimoniul universal.”

► Biletele sunt disponibile prin reteaua Eventim.ro – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, librariile Humanitas si online pe http://goo.gl/SWoS10
Pret bilet: 50 Ron.

► Event facebook: fb.com/events/1265033590204122
Evenimentul este organizat de Stradivarius Sound in parteneriat cu Asociatia ARA(Arhirtectura. Restaurare. Arheologie), cu sprijinul Ministerului Culturii.

Despre Duo Stoica:
Razvan Stoica este unul dintre cei mai importanti tineri muzicieni europeni ai momentului. Tehnica exceptionala si pasiunea interpretarii au atras admiratia publicului si a criticilor din intreaga lume. Din 2009, Razvan canta la o vioara Antonius Stradivarius datata din anul 1729, pe care a castigat-o prin competitia de prestigiu “Strad prize” de la Salzburg. Razvan a fost invitat sa concerteze pe marile scene ale lumii dintre care amintim: “Royal Concertgebouw” din Amsterdam, “Theatre des Champs Elysees” din Paris sau “Teatro Carlo Felice” din Genova.
Andreea Stoica este o pianista inzestrata cu o deosebita sensibilitate artistica ce a urmat cursurile Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, precum si a Royal Conservatory Amsterdam (Olanda). In stagiunea 2015 – 2016, Andreea este artist invitat in cadrul orchestrei Kameratta Stradivarius.

––––––––

Va asteptam pe 18 aprilie la Ateneul Roman! 

––––––––

Adopta o Casa la Rosia Montana este un program de salvare a patrimoniului cultural si a comunitatii traditionale de la Rosia Montana si din satele invecinate. Programul este initiat de Alburnus Maior, asociatia locala dedicata protejarii drepturilor membrilor comunitatii de la Rosia Montana, in parteneriat cu ARA – Arhitectura. Restaurare. Arheologie, asociatie activa in domeniul cercetarii, conservarii si punerii in valoare a patrimoniului cultural in beneficiul comunitatilor si al societatii.

Programul stabileste o conexiune intre proprietarii locali ai cladirilor istorice care doresc sa traiasca in continuare in zona Rosiei Montane si persoane sau organizatii care doresc sa contribuie prin donatii sau voluntariat la protejarea, cunoastera si recunoasterea patrimoniului cultural al zonei. Fac obiectul acestui proiect toate locuintele miniere vernaculare, bisericile sau edificiile publice din Rosia Montana si imprejurimi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.