Stringere de fonduri – “Adopta un copac!”

Pentru a stringe o parte din bugetul necesar proiectului de impadurire “Adopta un copac”, ViitorPlus organizeaza un eveniment special pentru stringerea fondurilor combinata cu buna dispozitie.
adopta un copac
Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor si organizatiilor care doresc sa faca o contributie pentru un mediu mai sanatos.

CONT.
Accesul la eveniment se face in baza a cel putin 1 copac adoptat. Biletele se pot procura inainte de eveniment, adoptind un copacel prin virament bancar, in contul in RON deschis la BCR World Trade Center: RO61RNCB 0085043 951700001 (35 RON pentru fiecare copac adoptat), dar si direct la intrare. Evenimentul este organizat cu ajutorul partenerilor sai, Grupul APT si Club Fabrica, si beneficiaza de suportul media oferit de Jurnalul National si Revista Cariere. Toti cei care vor sa petreaca o seara cu buna dispozitie pentru o cauza buna sint asteptati de asociatia pentru dezvoltare durabila ViitorPlus la 10 septembrie in clubul Fabrica, incepind cu ora 19:00.

CEA MAI MARE IMPADURIRE. ViitorPlus Asociatia pentru Dezvoltare Durabila organizeaza cel mai mare proiect de impadurire realizat prin stringere de fonduri. Impadurirea se va realiza pe 39 ha de teren agricol degradat din comuna Vilcelele, judetul Calarasi, in anul 2008. Viitoarea padure va absorbi pina la 16.000.000 kg de CO2 intr-o perioada de 50 de ani. Pentru cresterea a aproximativ 15.600 de copaci pe 39 ha este necesara o investitie de 10 euro/copac. Aceasta acopera costurile pentru puieti (10 puieti pentru fiecare copac adus la maturitate), completari, lucrari de ingrijire, proiectare, management proiect, pe durata a 6 ani de administrare. “Pina acum s-au impadurit 4 ha de teren prin plantarea a 22.000 de puieti din diferite specii. Aceasta a fost posibila datorita fondurilor strinse de la donatori individuali si firme precum Mitsubishi, DHL, ABN AMRO, Sony, Rangali, Tenaris etc. Putem creste impreuna o padure de 39 hectare pe un teren agricol degradat in Calarasi”, spun organizatorii evenimentului.

Sursa: Jurnalul National

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente