Suedezii si-au construit hotel in copaci

  0
  322
  Suedezii si-au construit hotel in copaci
  Suedezii si-au construit hotel in copaci

  „Treehotel” este alcatuit din patru camere, fiecare proiectata de un arhitect suedez diferit, amplasate in pini, la o inaltime intre doi si 12 metri.

  Hotelul, care se afla la Harads, la aproape 65 de kilometri sud de Cercul Polar, cuprinde patru camere: Cabina, Conul Albastru, Cuibul si Cubul cu Oglinzi, potrivit Daily Mail.

  Cea mai interesanta camera, cel putin privita din exterior, este Mirrorcube (Cubul cu Oglinzi) deoarece materialul reflectorizant cu care este acoperita o face aproape insesizabila. Cubul cu Oglinzi, atasat de un singur copac, este o constructie unica in lume.

  „Ideea a fost de a crea un hotel confortabil, care sa le permita clientilor sa traiasca in armonie cu natura in varful copacilor”, a declarat creatorul conceptului, Kent Lindwall.

  „Fiecare camera este conceputa diferit si contine paturi duble, scaune, dar nu si televizoare, pentru ca nu acesta este specificul hotelului”, a mai spus Lindwall.

  Accesul in camere se face prin scari de lemn si franghii iar o noapte in „Treehotel” costa 445 euro. Fiecare dintre camerele hotelului este construita din lemn si aluminiu din surse locale, iar podelele sunt incalzite cu ajutorul unui generator solar.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.