Targ de instalatii si sisteme energetice de ultima generatie, in parcarea Shopping City Suceava

Targ de instalatii si sisteme energetice de ultima generatie, in parcarea Shopping City Suceava
Targ de instalatii si sisteme energetice de ultima generatie, in parcarea Shopping City Suceava

Sucevenii interesati sa isi doteze locuinta cu instalatii de incalzire performante, cu sisteme solare pentru asigurarea de apa calda ori cu sisteme avansate de filtrare a apei si dedurizare a acesteia au la dispozitie, pana duminica inclusiv, targul de instalatii si sisteme energetice de ultima generatie Expo Instal, organizat in parcarea Shopping City Suceava.
Aflat la prima editie in Suceava, targul de instalatii si sisteme energetice reuneste un numar mare de expozanti cunoscuti in domeniu pentru diversitatea si calitatea produselor.

Pachete de instalatii pentru „Casa Verde”
In cadrul targului organizat de Shopping City Suceava in parteneriat cu Inter Conti, vizitatorii vor descoperi panouri solare, centrale pe gaz, calorifere, statii pentru apa, centrale pe combustibil solid, dar si multe alte sisteme energetice de top.
„Venim in intampinarea clientilor cu o gama completa de produse, de la solutii de tratare a apei pana la instalatii sanitare interioare si instalatii termice.
Pentru cei care au depuse dosare la Casa Verde avem sisteme solare de mai multe tipuri. In perioada 6 – 10 august avem pachete promotionale si oferte promotionale la produsele expuse”, a declarat Marius Spac, inginer Inter Conti.
Cunoscutele branduri Atmos, Vaillant, Biodom, Ariston, Motan, Viessmann, Arca Aspiro si Saunier Duval sunt prezente cu mai multe modele de centrale pe gaz, precum si centrale pe combustibil solid, care pot fi testate de catre vizitatori la standurile functionale special amenajate in cadrul targului.
Diverse accesorii, instalatii termice si sanitare, precum si sisteme solare de ultima generatie sunt aduse in cadrul expozitiei de catre Purmo, Sunsystem, Helis, Valvex, Storm si Rothemberg. Cei interesati vor putea gasi in cadrul targului si cosuri de fum de la Nikko, radiatoare de aluminiu marca Faral, radiatoare din otel si fitinguri de la Kalde, dar si obiecte sanitare marca Tece.

Analize gratuite ale duritatii apei, dar si teste de impuritate
Pe toata durata expozitiei, vizitatorii vor putea beneficia de analize gratuite ale duritatii apei, pe baza mostrelor aduse de acestia, dar si de consultanta cu privire la instalatiile pe care doresc sa le achizitioneze pentru locuinta.
“La solicitarea vizitatorilor, putem lua analiza duritatii apei, in functie de rezultate le putem recomanda o statie de dedurizare, iar cu un alt aparat special, putem testa impuritatile apei. In functie de concentratia obtinuta putem recomanda o statie de filtrare cu osmoza, care furnizeaza un fel de apa plata. Cu ajutorul filtrului cu osmoza se elimina mirosurile, virusii, microbii si toate particulele straine, obtinandu-se o apa foarte curata”, a explicat inginerul Marius Spac.
Ultima zi de vizitare a targului „Expo Instal” este duminica, 10 august.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente