Targul Ecomediu, desfasurat timp de trei zile la Arad, a avut ecouri internationale

  0
  313
  Târgul Ecomediu, desfăşurat timp de trei zile la Arad, a avut ecouri internaţionale
  Targul Ecomediu, desfasurat timp de trei zile la Arad, a avut ecouri internationale
  Targul Ecomediu, desfasurat timp de trei zile la Arad, a avut ecouri internationale

  Cei mai importanti lideri de piata, experti in protejarea mediului inconjurator, au fost prezenti la Arad, in perioada 16-18 octombrie 2013, unde au participat la cea de-a XI-a editie a Targului international de mediu – Ecomediu, care s-a desfasurat la Complexul Expozitional – EXPO Arad.
  In cadrul targului, peste 30 de companii, atat din tara, cat si din strainatate, s-au reunit intr-o expozitie cu standuri atractive, insotita de un program complex de conferinte si dezbateri sustinut de experti romani si internationali.

  Ultimele zile ale Targului International de Mediu – ECOMEDIU 2013, eveniment organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad au adunat administratii publice si institutii din trei judete din regiunea de Vest a tarii.

  Reprezentanti din aproximativ 30 de institutii publice au asistat la programul complex de conferinte organizat de CCIA Arad si au interactionat atat cu expozanti, cat si cu vizitatori. „Tema principala pe care s-au axat conferintele internationale din cea de-a doua zi a targului international de mediu a fost recupera- rea, reciclarea si sortarea deseurilor. Aceasta tema a fost privita cu un deosebit interes de catre administratiile si institutiile din partea de Vest a tarii, dar si de ceilalti participanti la eveniment. Ne bucuram de reusita acestei editii a targului Ecomediu si suntem increzatori pentru viitoarele editii ale evenimentului”, a declarat Gheorghe Seculici, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad.
  Tot in cea de-a doua zi de Ecomediu au avut loc si brokeraje internationale, organizate prin reteaua Enterprise Europe Network, in colaborare cu Institutul de Cercetari IPA Craiova, Centrul de Transfer Tehnologic, Centi Cluj-Napoca, Camera de Comert Csongrad din Ungaria si Fundatia Primom Nyiregyhaza din Ungaria. Prin aceste intalniri, organizatori au facilitat discutii bilaterale de afaceri intre firmele participante, finalizandu-se cu semnarea unui parteneriat concret in acest sens.

  Ultima zi din programul oferit de catre or­ganizatori a fost dedicata publicului larg. Tematica abordata a fost biodiversitatea si voluntariatul, iar institutiile de invata­mant si publicul larg au fost invitate in spatiul exterior al Expo Arad, pentru a lua parte la demonstratii „explozive” ale ISU Arad si cascadorii pe bicicleta. (A.C.)

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.