Targul Ecomediu va cuprinde conferinte internationale, pe teme de protectia aerului, apei si a solului

  0
  496
  Târgul Ecomediu va cuprinde conferinţe internaţionale, pe teme de protecţia aerului, apei şi a solului
  Targul Ecomediu va cuprinde conferinte internationale, pe teme de protectia aerului, apei si a solului
  Targul Ecomediu va cuprinde conferinte internationale, pe teme de protectia aerului, apei si a solului

  Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 16-18 octombrie 2013, cea de-a XI-a editie a targului international de mediu – ECOMEDIU, care se va desfasura in Pavilionul C al Complexului Expozitional – EXPO Arad.

  Evenimentul promite a avea un rasunet international si va fi punctul de intalnire a celor mai importanti lideri de piata si a expertilor in protejarea mediului inconjurator.

  Peste 30 de companii, atat din tara, cat si din strainatate, se vor reuni intr-o expozitie cu standuri atractive, insotita de un program complex de conferinte si dezbateri sustinut de experti romani si internationali.

  „Editia din acest an a targului international de mediu – ECOMEDIU aduce o crestere semnificativa a numarului de firme expozante si un standard ridicat al conferintelor prin participarea expertilor interni si internationali.

  In premiera pentru ECOMEDIU, se vor organiza intalniri ale clusterelor din Romania si Ungaria, brokeraje internationale pe teme de energii regenerabile, dar si seminarii prin care CCIA Arad reuneste administratii locale din partea de Vest a tarii, in scopul gasirii de solutii pentru dezvoltare locala.

  ECOMEDIU este mai mult decat un targ, este un eveniment care isi propune sa devina un punct de reper international pentru problematicile de mediu, urmand ca rezultatele dezbaterilor sa fie aduse in atentia factorilor decizionali de la nivel regional, national si european”, a declarat Gheorghe SECULICI, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad.

  Deschiderea oficiala a targului va avea loc miercuri, 16 octombrie, la ora 11, urmata de o serie de conferinte internationale, pe teme de protectia aerului, apei si a solului. Cea de-a doua zi va fi dedicata tematicii de management al deseurilor, in care vor fi cuprinse si seminariile pentru administratiile locale si brokeraj international.

  Ultima zi va avea ca tematica biodiversitatea si voluntariatul. Institutiile de invatamant si publicul larg sunt invitati in spatiul exterior al EXPO ARAD, pentru a lua parte la demonstratii „explozive” ale ISU Arad si cascadorii pe bicicleta.

  “Multumim Ministerului Mediului si al Schimbarilor Climatice pentru sustinerea acestui eveniment, dar si Consiliului Judetean Arad si celorlalti parteneri implicati in proiect. Ne dorim ca publicul sa constientizeze importanta de a participa la acest salon international dedicat mediului, ca o oportunitate si o responsabilitate de a fi parte integranta din efortul comun pentru o viata mai sanatoasa, atat pentru generatia din care facem parte, cat si pentru generatiile ce vor urma”, a declarat Liana COTUNA, managerul evenimentului.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.