Targul ONG-urilor va avea loc anul acesta in luna mai, la Targu Mures

  0
  383
  ONG-urile din domeniul protectiei mediului sunt invitate sa faca parte din Comitetul de Monitorizare pentru Mecanismul Financiar SEE
  Targ ONG

  Targul ONG-urilor va avea loc anul acesta in luna mai, la Targu Mures. Asociatia Divers organizeaza cea de-a zecea editie a targului Impreuna pentru comunitate”, in cadrul caruia organizatiile nonprofit din Mures au posibilitatea sa isi prezinte oferta de servicii sau alte tipuri de activitati, respectiv atragand voluntari si 2% din impozitul pe venit al membrilor comunitatii.

  Tema centrala a targului este dezvoltarea retelelor profesionale ONG in judetul Mures si participarea ONGurilor muresene in retele profesionale nationale si internationale.

  Inscrierile se fac pana cel tarziu in data de 2 mai 2012 ora 12.00. Informatii actualizate si fisa de inscriere se gasesc pe www.divers.org.ro, participarea fiind gratuita. Si anul acesta, ONG-urile pot veni cu propuneri, pana la 25 aprilie pentru organizarea de unor ateliere de lucru, mese rotunde, concursuri sportive, manifestari culturale in cadrul targului.

  Pentru buna desfasurare a evenimentului, firmele muresene si institutiile publice pot contribui cu sponsorizari.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.