Tariceanu le-a recomandat ministrilor sa mearga la serviciu cu bicicleta de Ziua Mediului

1
297

Premierul Tariceanu le-a cerut ministrilor sa folosesca un mijloc de transport nepoluant de „Ziua Mondiala a Mediului”, sarbatorita joi, iar ministrii Internelor si Apararii au declarat ca vor raspunde apelului lansat de premier si vor merge pe jos la serviciu.

„Le-am cerut sa se gandeasca daca nu ar fi bine sa dam un exemplu cu toti si, maine(joi-n.r.), sa incercam sa lasam acasa autoturismele si sa folosim mijloacele de transport in comun – tramvaie, troleibuze, autobuze, metroul sau, eventual, sa foloseasca un mijloc pe doua roti, mai putin poluant sau deloc poluant, cum ar fi bicicleta”, a declarat Tariceanu.

Ministrul Apararii, Teodor Melescanu, a declarat la finalul sedintei de Guvern ca va merge joi pe jos, „precum stramosii nostri, dacii si romanii”.
Si ministrul Internelor, Cristian David, a declarat ca va merge pe jos pentru a marca Ziua Mediului, avand in vedere ca sta aproape de minister.

Tariceanu nu a dorit sa dezvaluie ce mijloc de transport va folosi joi pentru a ajunge la sediul Guvernului. „Las surpriza pentru maine”, le-a spus premierul ziaristilor.

Sursa: Realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.