Taxa de poluare, majorata la masinile second hand

  1
  357

  Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, dupa vizita la Centrul de incercari automobile Titu, ca executivul va lua in discutie, in sedinta de astazi, majorarea taxei de poluare pentru masinile de ocazie si ca ar putea fi majorata prima de casare din Programul „Rabla”.
  poluare
  Tariceanu a spus ca va avea discutii cu „sectorul auto” in legatura cu majorarea primei de casare pentru masinile vechi, sustinand ca aceasta ar putea ajunge la „pragul psihologic” de 1.000 de euro. „O sa discutam cu sectorul auto sa vedem daca e util acest lucru. (…) Acum e la 800 de euro, daca se va ajunge la 1.000 ar fi un prag psihologic care ar stimula mai mult cumparatorii”, a spus premierul.

  Calin Popescu Tariceanu a precizat ca nu a primit inca un raspuns de la Comisia Europeana in legatura cu decizia guvernului de a suspenda, pe o perioada de un an, taxa de prima inmatriculare pentru masinile noi. Premierul sustine ca trebuie luate masuri de stimulare a vanzarilor, de pastrare a locurilor de munca in sectorul auto si pentru functionarea economiei. „E in interesul nostru sa gasim cele mai bune masuri ca acest lucru sa se intample”, a spus Tariceanu.

  Sursa: Gazeta de Sud

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.