Array

Tinerii baimareni vor piste de biciclete in municipiu

Tinerii baimareni vor piste de biciclete in municipiu

Peste 60 de biciclisti, tineri voluntari, au pedalat ieri pe strazile Municipiului Baia Mare. Ei au fost mobilizati de Asociatia D.E.I.S si Asociatia Team for Youth in cadrul proiectului “ECO mobilitate” care vor amenajarea de piste de biciclete si locuri speciale pentru acestea pe raza municipiului.

Traseul pe care au pedalat voluntarii biciclisti, incepand cu ora 16.00 a fost Centrul Vechi – Parcul Municipal – Universitatea de Nord (Bucla), RFN – Gold Plaza – Gara – Intersesctia Bd. Traian cu Bd. Republicii – intersectia Bd. Republicii cu Bd. Unirii – Casa Tineretului – Intersectia Bd. Unirii cu Bd. Bucuresti – P-ta Revolutiei.

“Dorim sa solicitam locuri de parcare cu suporturi pentru biciclete, constientizarea conducatorilor auto de drepturile pe care le au biciclistii de a circula pe drumurile publice si, nu in ultimul rand, sa promovam bicicleta ca un mijloc de transport ECO”, a precizat Diana Sabo, presedintele Asociatiei DEIS. “Cred ca marsul nostru si-a atins scopul. Am fost vazuti si acesta este un prim pas”, a mai adaugat aceasta.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,549FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente