Toaletele ecologice din Bacau sunt considerate insalubre

Placi de gresie si faianta sarite, tevi sparte, presuri murdare si clante stricate . Asa sunt intampinati bacauanii care trec pragul toaletelor ecologice. Insa au ramas doar cu numele, pentru ca starea lor este deplorabila in acest moment.toalete ecologice

Bacauanii se plang ca in toaletele ecologice din municipiu apa nu curge cum trebuie, nu se poate trage apa la bazine, miros infect si totul este stricat inauntru. In replica, reprezentantii municipalitatii spun ca vina pentru situatia jalnica a toaletelor ecologice apartine bacauanilor.

¨Curatenia o asiguram prin Directia de Servicii Publice, prin personal permanent cu program intre orele 7 si 21. Noi asiguram materialele de igienizare cam o data pe saptamana, in sezonul cald de doua ori pe saptamana si, din spusele angajatilor Directiei de Servicii Publice, hartia igienica pe care o punem la fiecare toaleta dispare in maxim o jumatate de ora. Unele arata bine, altele arata deplorabil, in functie de cum au avut grija beneficiarii acestor toalete¨, a declarat Dragos Luchian, viceprimarul municipiului Bacau.

In municipiul Bacau sunt amplasate 19 toalete ecologice vechi de sapte ani. Achizitionarea acestora a costat municipalitatea bacauana 60 000 de dolari.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente