Viziuni post-apocaliptice ale lumii fara oameni, ilustrate de artisti

  0
  539

  Statuia Libertatii se va afla pe fundul oceanului, New Yorkul va deveni o jungla iar cladirile din Moscova vor fi niste stanci in mijlocul salbaticiei.

  Sfarsitul lumii a fost prezis inca din timpuri stravechi, de la grecii antici la scrierile biblice. Nici acum lucrurile nu stau diferite: diversi artisti ilustreaza cum va arata lumea dupa sfarsitul omenirii.

  Filmul 2012 si documentarul realizat de History Channel, „Viata dupa oameni”, prezinta un viitor extrem de sumbru, insa arata ca acesta ar putea fi evitat daca am actiona corespunzator.

  Jocul pentru PC Hellgate London arata o Londra ruinata si intunecata. Sistemul de autostrazi din Los Angeles este devastat dupa apocalipsa, arata documentarul „Life after people”. Acelasi documentar prezinta terenul de baseball din Chicago complet impadurit. La Roma, Coloseul se darama, iar orasul este invaluit de flacari. Washingtonul post-apocaliptic devine de nerecunoscut in jocul Fallout 3. In viziunea unui artist, cladirile simbol ale Moscovei devin niste munti de piatra inconjurati de salbaticie. Celebrul pod suspendat peste ocean din San Francisco este inghitit de ape. New Yorkul se transforma intr-o vasta padure, asa cum era el inainte de a fi populat de oameni. Betonul din Tokio este acoperit de plante. La 300 de ani dupa apocalipsa, Statuia Libertatii din SUA va fi intinsa pe fundul oceanului.

  Londra

  Los Angeles

  Chicago

  Roma

  Washingtonul

  Moscova

  San Francisco

  New York

  Tokio

  Statuia Libertatii

  Sursa: Realitatea TV

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.