Viziuni post-apocaliptice ale lumii fara oameni, ilustrate de artisti

Statuia Libertatii se va afla pe fundul oceanului, New Yorkul va deveni o jungla iar cladirile din Moscova vor fi niste stanci in mijlocul salbaticiei.

Sfarsitul lumii a fost prezis inca din timpuri stravechi, de la grecii antici la scrierile biblice. Nici acum lucrurile nu stau diferite: diversi artisti ilustreaza cum va arata lumea dupa sfarsitul omenirii.

Filmul 2012 si documentarul realizat de History Channel, “Viata dupa oameni”, prezinta un viitor extrem de sumbru, insa arata ca acesta ar putea fi evitat daca am actiona corespunzator.

Jocul pentru PC Hellgate London arata o Londra ruinata si intunecata. Sistemul de autostrazi din Los Angeles este devastat dupa apocalipsa, arata documentarul “Life after people”. Acelasi documentar prezinta terenul de baseball din Chicago complet impadurit. La Roma, Coloseul se darama, iar orasul este invaluit de flacari. Washingtonul post-apocaliptic devine de nerecunoscut in jocul Fallout 3. In viziunea unui artist, cladirile simbol ale Moscovei devin niste munti de piatra inconjurati de salbaticie. Celebrul pod suspendat peste ocean din San Francisco este inghitit de ape. New Yorkul se transforma intr-o vasta padure, asa cum era el inainte de a fi populat de oameni. Betonul din Tokio este acoperit de plante. La 300 de ani dupa apocalipsa, Statuia Libertatii din SUA va fi intinsa pe fundul oceanului.

Londra

Los Angeles

Chicago

Roma

Washingtonul

Moscova

San Francisco

New York

Tokio

Statuia Libertatii

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente