Topul celor mai ecologice marci auto – Toyota pe primul loc

  Topul celor mai ecologice marci auto - Toyota pe primul loc

  Compania Interbrand a realizat un studiu in ton cu noile tendinte ecologice: ”Best Global Green Brands” – cele mai ecologice branduri din lume. Iar, in ce priveste constructorii auto, Toyota conduce detasat. Vezi care sunt ceilalti constructori auto din top.
  Topul celor mai ecologice marci auto – Toyota pe primul loc
  Desi suntem obisnuiti cu topuri ale celor mai valoroase marci sau a celor mai vandute, iata ca Interbrand a realizat recent un studiu privind masura in care companiile de pe tot mapamondul pot fi catalogate drept ecologice. Iar Toyota ocupa prima pozitie a acestui top, lucru remarcabil pentru gigantul japonez.

  De altfel, Toyota nu este doar primul constructor auto considerat cel mai ecologic, brandul japonez ocupand prima pozitie intr-un clasament al tuturor companiilor din lume, devansand nume grele, precum 3M sau Siemens. Insa acum ne intereseaza strict situatia companiilor auto.
  Cu un scor de 64,19, Toyota devanseaza destul de confortabil grupul Volkswagen (pe pozitia a doua, cu 58,9 puncte) si compania Honda (pe pozitia a treia, cu 58,85 puncte). Un mare avantaj al japonezilor il reprezinta consolidarea numelui Prius, model care a dat tonul productiei de serie mare a masinilor cu propulsie hibrida.

  Topul celor mai ecologice marci auto - Toyota pe primul loc

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *