Toyota a anuntat oficial startul productiei noului Yaris Hybrid

  0
  312
  Toyota a anunţat oficial startul producţiei noului Yaris Hybrid
  Toyota a anuntat oficial startul productiei noului Yaris Hybrid

  Cea mai economica versiune a lui Toyota Yaris a inceput sa fie produsa la uzina Toyota din Valenciennes, Franta. Yaris Hybrid promite un consum mediu de 3.5 litri/100 km.

  240 de exemplare Yaris Hybrid se vor produce zilnic la Valenciennes. Uzina franceza are un ritm actual de productie de 1035 de exemplare Yaris.

  Toyota a anuntat oficial startul productiei noului Yaris Hybrid, primul exemplar al versiunii eco a modelului japonez iesind de pe benzile fabricii franceze din Valenciennes in cursul zilei de ieri. Toyota Yaris Hibrid a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva, la inceputul lunii martie.

  Toyota Yaris Hybrid vine cu un motor VVT-i de 1.5 litri pe benzina care functioneaza in tandem cu un motor electric. Puterea maxima a sistemului hibrid oferit de Toyota pe Yaris este de 100 de cai putere, iar consumul mediu mixt este de 3.5 litri/100 km. Conform datelor tehnice oficiale oferite de producatorul nipon, Yaris Hybrid accelereaza de la 0 la 100 km/h in 11.8 secunde, iar viteza maxima este de 165 km/h. Evident, cea mai mare diferenta fata de versiunile standard pe benzina sau diesel din gama Yaris se regaseste la nicelul emisiilor de CO2, care ajung la doar 79 de grame CO2/km.

  Modelul japonez va ajunge in showroom-uri in luna iunie a acestui an, Toyota asteptandu-se la vanzari care se vor ridica la 20% din totalul versiunilor existente pe Yaris.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.