Toyota si Lexus, cele mai bune modele hibride

  masini ecoUn saptamanal american de succes a stabilit ca brandurile Toyota si Lexus exceleaza la capitolul modele hibride.

  Saptamanalul american US News & World Report a stabilit ca Brandurile Toyota si Lexus au cele mai bune modele auto hibride. Toyota Camry, Lexus GS 450 si Lexus RX ocupa primul loc in fiecare din cele trei categorii de vehicule hibride identificate si recenzate de publicatia americana.

  Jurnalistii americani au realizat un top al celor mai bune autovehicule „Best Cars and Trucks”, care include si segmentul hibrid, organizat pe trei mari categorii: „Cea mai buna masina hibrida”, „Cel mai bun hibrid de lux”, „Cel mai bun SUV hibrid”. Analiza se bazeaza pe un cumul de surse independente, incluzand aici: cronicile auto ale celor mai renumite publicatii americane de specialitate, rezultatele testelor auto precum si cronicile consumatorilor.

  Rezultatele analizei au plasat modelul Toyota Camry pe primul loc in topul „Celor mai bune masini hibride”, in timp ce Toyota Prius ocupa locul al treilea in acelasi top. Lexus GS 450 conduce in categoria „Cel mai bun hibrid de lux”, in timp ce nou lansatul Lexus RX a triumfat ca „Cel mai bun SUV hibrid”. Premiile sunt o incununare a eforturilor depuse de Toyota in domeniul tehnologiei hibride in ultimii 10 ani.

  Sursa: Automarket

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *