Array

Transport eco in Spania: Renunti la masina, circuli gratis pe viata cu tramvaiul

Transport eco in Spania: Renunti la masina, circuli gratis pe viata cu tramvaiul

Autoritatile din orasul spaniol Murcia au lansat un program prin care ofera cetatenilor dispusi sa renunte la masina transport gratuit pe viata cu mijloacele de transport in comun.

Autoritatile au demarat o campanie de reducere a numarului de masini din oras si au invitat cetatenii sa se inscrie la primarie pentru a primi abonamente gratuite pe viata, la mijloacele de transport in comun, informeaza Wired.

Singura cerinta pentru a primi abonamentul gratuit este sa renunte la o masina functionala, urmand ca acestea sa fie ulterior expuse in public.

Cetatenii au fost invitati si sa comenteze pe Facebook si Twitter masura luata de autoritati, iar pentru fiecare comentariu, o piesa va fi scoasa din masini si va disparea din oras. Procesul de dezmembrare a masinilor va putea fi urmarit live, prin camere web, pe Internet.

Autoritatile au inaugurat recent un circuit de tramvai modern, care ar urma sa fie promovat prin recenta initiativa eco. O parte dintre masinile primite au fost amplasate in oras in locuri neobisnuite, pentru a ilustra dificultatea cu care se mai gaseste un loc de parcare.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,342FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente