Array

Turele cicliste banatene

Turele cicliste banatene

Echipa “Verde pentru Biciclete” organizeaza si in acest an, in perioada mai-august, “Turele cicliste banatene” marca VpB.

Prima tura va avea loc sambata, 30 aprilie 2011. Va invitam sa va alaturati noua pentru o plimbare de placere la Padurea Verde. Traseul, lung de aproximativ 17 km si avand o durata de aproximativ 2 ore, este urmatorul: Casa “Verde pentru Biciclete” – Muzeul Satului – baraj Dumbravita – Dumbravita – Timisoara. Punctul de plecare in tura este Casa VpB, la ora 10:00, unde vom oferi doritorilor numere de bicicleta.

Pentru a participa la tura, biciclistii trebuie sa aibe un minim de dotare corespunzatoare cum ar fi: pompa sau camera de aer de rezerva, apa, energizante si mancare, casca, echipamente si imbracaminte adecvata temperaturilor de afara si previziunilor meteo.

Aceasta va fi prima tura din cele 8 Ture Cicliste Banatene care vor avea loc in vara acestui an. Continuam astfel plimbarile de placere, de socializare si de cunoastere a imprejurimilor verzi ale orasului. Aceste plimbari de weekend, destinate biciclistilor timisoreni, au fost initiate in urma cu 2 ani.

Va asteptam cu drag la pedalare,

Echipa Verde pentru Biciclete,
www.pedaleaza.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,549FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente