Un britanic de 30 de ani a „nascut” ramasitele fratelui sau geaman

0
411

Un britanic in varsta de 30 de ani a uimit medicii din orasul sau cand, dupa o luna de dureri puternice, a eliminat prin buric ceea ce s-a dovedit a fi embrionul fratelui sau geaman, ramas nedezvoltat din timpul sarcinii mamei celor doi, anunta The Sun.
embrion
Gavin Hyatt, un instalator din Oxfordshire se plangea de dureri cauzate de o umflatura in zona abdominala. Medicii care l-au consultat au crezut pe rand, ca este vorba fie de un chist, un punct de foliculita, sau chiar hernie. Adevaratul motiv le-a fost relevat in momentul in care barbatul a eliminat prin piele un fetus de 4 centimetri care se pare ca se fixase in corpus sau inca de pe vremea cand se afla in pantecul mamei.

Potrivit medicilor, Gavin a avut un frate geaman care a murit in uterul mamei, fetusul fixandu-se ulterior in tesutul stomacal al acestuia. Cazurile de acest gen sunt destul de rare in lume, cele mai multe fiind raportate in Asia.

Britanicul, care este casatorit si are patru copii, se simte bine in prezent, insa este tulburat de ideea ca ar fi putut avea un frate geaman. Medicii au pus embrionul intr-un recipient medical si i l-au dat acestuia spre pastrare.

Sursa: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.