Un fost comisar al Garzii de mediu Mures a invins DNA in Justitie

Un fost comisar al Garzii de mediu Mures a invins DNA in Justitie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul intentat de DNA impotriva deciziei Curtii de Apel Tirgu Mures, care il achita pe Ciorbagiu. Ioan Corbagiu a declarat ca va cere in justitie salariile restante dar si despagubiri omului de afaceri Florin Vlas, controlat in 2008 de comisar.

Florin Vlas afirma ca are la activ doua victorii in instanta impotriva Garzii de Mediu Mures. El a contestat in instanta primul proces verbal de amenda intocmit de Ioan Ciorbagiu si a castigat. La fel, spune ca a castigat si procesul intentat de Garda de Mediu Mures .

Potrivit Radio Mures, in septembrie 2008, comisarul de mediu Ioan Ciorbagiu a verificat o informatie, potrivit careia, langa un hotel ( Business) apartinand omului de afaceri Florin Vlas, canalizarea este deversata in apele de suprafata. Ciorbagiu a constatat la control ca reteaua de canalizare a hotelului nu respecta standardele impuse de legislatia de mediu, adica informatia s-a confirmat, si a aplicat o amenda consistenta, de 50.000 lei.
Potrivit declaratiilor comisarului, dar si ale sefei lui de la acea data, omul de faceri Florin Vlas ar fi rupt procesul verbal de constatare si l-ar fi dat afara din birou pe comisarul Ioan Ciorbagiu.
Ulterior, a aparut o plangere la DNA, depusa de Florin Vlas, in care il acuza pe comisar ca ar fi luat mita o sticla de cognac si ar fi solicitat suma de 5.000 de lei pentru a uita de amenzile de mediu pe care urma sa le aplice.

Articolul precedentUn milion de euro pentru deseuri
Articolul următorRabla pentru telefoane

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente