Array

Un nou automobil hybrid, lansat in Romania

Un nou automobil hybrid, lansat in Romania

Un nou tip de autoturism hybrid a fost lansat pe piata romaneasca de catre Compania Auto Asia Trading SRL. Este vorba despre modelul Hyundai Avante Hybrid, care vine atat in intampinarea conducatorilor auto, eliminand problema costului ridicat al carburantului, cat si in protejarea mediului inconjurator.

Poluarea excesiva, incalzirea globala, epuizarea resurselor naturale reprezinta probleme majore ale mediului si, prin urmare, impun noi standarde in constructia automobilelor. Respectand aceste norme, noul model prezinta o serie de avantaje: are in dotare un motor special construit sa functioneze cu Gaz Petrolier Lichefiat, fiind in acest fel, primul hybrid disponibil in Romania, ce foloseste drept combustibil GPL; motorul electric este actionat de un pachet de baterii Lithium ion polymer si adauga 15 KW la puterea totala de aproximativ140 CP. Autoturismul este dotat cu o cutie de viteze automata, cu variatie continua de turatie si putere, care, impreuna cu motorul realizeaza  un consum mediu de 5,6l/100km, eliberand  cu 90%  mai putine emisii, in comparatie cu automobilele ce utilizeaza benzina; castigand astfel, performanta dinamica, economica si ecologica. Un alt aspect deosebit de important este faptul ca acest automobil este scutit de la plata taxei de inmatriculare. Rezumand toate caracteristicile, in trei cuvinte, acestea ar fi: eficienta, economie, ecologie.

Persoanele interesate in aflarea mai multor detalii, au la dispozitie site-ul www.autoasia.ro unde se regasesc toate informatiile referitoare la acest model, iar, reprezentantii presei doritori sa testeze noul autoturism Hyundai Avante Hybrid, sunt invitati la sediul Auto Asia, in perioada  03-17 februarie 2011, intervalul orar 10- 17.

Compania Auto Asia doreste ca acest model sa nu fie singular pe piata romaneasca si urmareste de asemenea, lansarea altor tipuri de autombile hybrid , mizand pe aspectul economic, dar si ecologic, la care se astepta un raspuns pozitiv din partea potentialilor utilizatori.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,177FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente