Un tanar a pledat in pielea goala pentru stoparea poluarii si a traficului sufocant in Bucuresti

Un tanar a pledat in pielea goala pentru stoparea poluarii si a traficului sufocant in Bucuresti

UPDATE 4: Studentul, care a protestat gol, astazi, pe o macara a santierului de la Teatrul National Bucuresti, a fost internat, pentru trei zile, in Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia, dupa ce medicii l-au consultat, potrivit purtatorul de cuvant al Politie Capitaleii, Alexandru Nicolae, conform Mediafax.

UPDATE 3: Protestarul, care este student la Arhitectura, a coborat in urma cu cateva minute, de pe macaraua santierului din fata Teatrului National, conform Mediafax.

Tanarul a pledat pentru stoparea poluarii si a traficului sufocant in Bucuresti.

Dupa ce un negociator al Politiei Capitalei a avut o discutie cu el, apoi politistii Sectiei 1 au identificat un prieten al protestatarului cu care a si dialogat, tanarul a decis sa-i puna pantalonii si sa coboare. Pe piept, el si-a pictat semnul pacii.

Tanarul risca o contraventie pentru protestul sau inedit.

UPDATE 2: Barbatul a intrat in direct la B1 TV si a inceput sa cante, acesta fiind mesajul lui pentru telespectatori, conform b1.ro .

In urma cu cateva momente, protestatarul anunta ca se pregateste sa coboare. De altfel, el s-a si imbracat.

UPDATE 1: Un negociator al Politiei Capitalei se afla la locul protestului inedit, unde sunt si pompierii cu o o autospeciala, utilizata la interventii la mare inaltime. Autoritatile incearca sa-l convinga pe protestatar sa renunte la a manifesta, mai ales ca el se penduleaza dintr-o parte in alta, potrivit Mediafax.

Tanarul, care si-a ales o forma de protest inedita, ameninta ca se va arunca, el pledand impotriva masinilor, in acest sens afisand si un banner cu acest mesaj.

Paralel, Politia face investigatii pentru a se stabili cum barbatul a ajuns pe santierul Teatrului National din Capitala, la care se fac lucrari de reabilitare si renovare.

Zeci de persoane aflate ieri in centrul Capitalei s-au oprit ieri in fata Teatrului National pentru a urmari protestul inedit al unui tinar. Acesta s-a cocotat pe macaraua din fata teatrului aflat in renovare si a amplasat pe aceasta un banner care promoveaza mersul pe jos, cu bicicleta sau, de ce nu, calare. Potrivit unui mesaj sosit pe adresa redactiei, mesajul protestatarului este: ”Inapoi la origini. Stop masinilor. Liber pentru natura, copii, animale”. Barbatul promite ca va petrece cateva zile pe macara, pentru a-si face cunoscut mesajul.

Martori oculari spun ca barbatul si-a dus protestul chiar mai departe, renuntand si la imbracaminte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *