Array

Unda verde pentru transportul ecologic in Craiova

Unda verde pentru transportul ecologic in Craiova
Unda verde pentru transportul ecologic in Craiova

Primaria Craiova a semnat contractul de executie al lucrarilor referitoare la proiectul „Dezvoltarea transportului ecologic in municipiul Craiova”, finantat prin Programul Operational Regional.

Lucrarile de baza constau in reabilitarea sistemului de alimentare cu energie electrica pentru tramvaie, amenajarea unor spatii de parcare si dotarea unora dintre ele cu puncte de reincarcare pentru autovehiculele cu motoare electrice sau hibrid. In plus, proiectul mai predeve realizarea de piste pentru biciclete pe Calea Bucuresti, intre bulevardul Carol I si Decebal, dar si reabilitarea carosabilului de pe strada Calea Bucuresti, una dintre principalele artere ale orasului.
Valoarea contractului de executie a lucrarilor este de peste 29 milioane lei cu TVA, valoarea totala a proiectului depasind peste 35 milioane lei. Din suma totala, contributia Municipiului Craiova, in calitate de beneficiar, este de peste 3,3 milioane lei.

Potrivit Primariei Craiova, lucrarile vor fi executate de asocierea de firme Martin Rose Romania SRL Timisoara – Delta ACM 93 SRL Bucuresti – Electromontaj SA Bucuresti – Elektroline A.S. Praga (Cehia). Termenul de finalizare a lucrarilor este 31 decembrie 2015.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente