Urmatorul model hibrid Chevrolet ar putea fi Orlando

  0
  415
  Următorul model hibrid Chevrolet ar putea fi Orlando
  Urmatorul model hibrid Chevrolet ar putea fi Orlando
  Urmatorul model hibrid Chevrolet ar putea fi Orlando
  Urmatorul model hibrid Chevrolet ar putea fi Orlando

  Chevrolet va cauta extinderea gamei sale de vehicule ecologice odata cu lansarea pe piata a mult asteptatului Volt. Primul candidat la preluarea arhitecturii hibride ar putea fi Orlando.

  Capitalul investit de General Motors in dezvoltarea noului Chevrolet Volt trebuie amortizat in urmatorii ani prin implementarea trenului de propulsie hibrid si pe alte modele ale grupului. Surse neoficiale vorbesc despre un frate hibrid pentru Volt, in persoana proaspatului Orlando, MPV-ul americanilor, destinat pietei europene si nu numai.

  Speculatiile se bazeaza pe usurinta adaptarii arhitecturii hibride, Orlando avand la baza aceeasi platforma cu cea a modelului Cruze, care la randul sau este frate cu Volt si europenii Opel Astra si Ampera. In aceste conditii, motorul electric si pachetul de baterii ar putea fi usor de implementat.

  Mai mult decat atat, in trecut GM a sustinut ca diferenta intre Chevrolet Volt si Opel Ampera, programate sa debuteze in acelasi moment, se va trasa atunci cand gama de vehicule hibride se va extinde.

  Faptul ca Chevrolet se gandeste la o versiune cu propulsie alternativa a lui Orlando este anticipata si de conceptul MPV5, prezentat in luna aprilie, in cadrul Salonului Auto de la Beijing.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.