Vanghelie, dispus sa toaleteze un copac cu aproape 100 de euro

  Vanghelie, dispus sa toaleteze un copac cu aproape 100 de euro

  Administratia Domeniului Public sector 5, institutie din subordinea Primariei conduse de edilul Marian Vanghelie, a anuntat ca vrea sa angajeze o firma care sa toaleteze 4.731 de copaci.

  Potrivit unui anunt de intentie, publicat de institutie, pe site-ul public de licitatii, Administratia Domeniului Public sector 5 este dispusa sa aloce pentru ”infrumusetarea” arborilor aproximativ 470.000 de euro.
  Astfel, un simplu calcul arata ca pentru aranjarea fiecarui copac autoritatile sunt dispuse sa cheltuiasca aproximativ 100 de euro.
  Firma trebuie sa aiba foarfece si alpinisti utilitari
  Potrivit documentatiei de atribuire a contractului, societatea care vrea sa se ocupe de arborii din Sectorul 5 al Capitalei va trebui sa aiba un inginer silvic, un tehnician silvic, minim cinci drujbisti, minimim cinci conducatori auto, dar si alpinisti utilitari si cel putin 20 de muncitori necalificati.

  Muncitorii vor trebui sa taie ramurile copaciilor uscate, care au crescut gresit, dar si sa intervina daca acestia se prabusesc.
  Autoritatea locala a mai alocat acum aproximativ doi ani alti 650.000 de euro, in baza unui contract care a durat o luna pentru toaletarea a aproximativ 4.830 de arbori.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *