Vedete la Astra Film Festival 2011

  0
  454
  Vedete la Astra Film Festival 2011
  Vedete la Astra Film Festival 2011

  Unul dintre numele sonore, care vor fi prezente in Sibiu, la Astra Film Festival 2011, este actrita Tracy Worcester, sora renumitei actrite britanice Rachel Ward cunoscuta publicului romanesc pentru rolul principal jucat in filmul Pasarea Spin. Totodata, Tracy Worcester are origini nobile, tatal sau fiind Contele Dudley din aristocratia englezeasca.

  Tracy Worcester va primi Premiul de Excelenta pentru regizori femei care lupta pentru viitorul planetei, pentru implicarea sa puternica in campanii de ecologie. Premiul va fi oferit de revista The One, in cadrul Festivitatii de decernare a premiilor Astra Film Festival, desfasurata sambata, 29 octombrie, de la orele 19:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor.

  La Astra Film Festival 2011, Tracy Worcester va fi prezenta in calitate de regizoare a documentarului Afacerea cu porci. Filmul va fi proiectat in premiera, in Romania, duminica, 30 octombrie, orele 15:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor. Filmul face parte din programul special EcoCinematogrAFF.”-a declarat Dumitru Budrala, director Astra Film

  Cel mai important festival de film documentar in Romania si pe plan regional, Astra Film Festival (25-30 octombrie) si-a asumat, inca din 1993, misiunea de a aduce in atentia publicului documentarul, ca mijloc de comunicare tot mai indragit nu doar de cineasti, ci si de jurnalisti, activisti si educatori. Astfel, AFF a devenit, atat pentru profesionistii din domeniu, cat si pentru publicul larg, indiferent de varsta, Casa documentarului din Romania.

  Astra Film Festival este organizat de Astra Film din Sibiu  si, Muzeul Astra cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, al Consiliului Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu, Consiliului Judetean Sibiu, Ministerului Culturii si Patrimoniului National, Institutului Cultural Roman.

  Parteneri: Deventer, Discovery Channel, Fundatia Ratiu, Productions Maj, Kodak, TNRSS, Gedeon Programmes, Grupul Editorial Corint si Atrium.

  Parteneri media: TVR, TV5 Monde, HBO, Magic Fm, HotNews, Adevarul, Dilema Veche, Formula As, The One, Tribuna, Sibiu 100%, RRA, RRC, Zile si Nopti, Liternet.ro, CinemaRx.ro, Cinefan.ro, Filmreporter.ro, Suplimentul de Cultura, HipMag.ro, Art Act Magazine, Eveniment Tv, TV Sibiu, Antena 1 Sibiu.

  Sponsor principal: Sony

  Sponsori:Empire Video Production, HBO, Hidroelectrica.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.