Vedetele au plantat copaci la Falticeni si Campulung Moldovenesc

Vedetele au plantat copaci la F?lticeni ?i Câmpulung Moldovenesc
Vedetele au plantat copaci la Falticeni si Campulung Moldovenesc
Vedetele au plantat copaci la Falticeni si Campulung Moldovenesc

Keo, Mateo, Leo Iorga si Skizzo Skillz, alaturi de Marius Gavrila, initiatorul si dezvoltatorul conceptului Mix Music Evolution, au fost prezenti ieri la Campulung Moldovenesc si la Falticeni in cadrul campaniei de plantare de arbori „Artistii spun Verde pentru Romania”.

Campania se desfasoara in orasele care au gazduit in anul 2012 spectacolul „Mix Music Evo”.

Primii care s-au bucurat de prezenta vedetelor la sesiunea de impadurire au fost locuitorii din Campulung Moldovenesc, unde activitatea a inceput la ora 09,00. In Falticeni, incepand cu ora 12,00, alaturi de Keo, Mateo, Leo Iorga, Skizzo Skillz si Marius Gavrila au plantat tei si platani primarul Catalin Coman si Paul Buhlea, directorul general al Primariei Falticeni.
De la Falticeni artistii au plecat la Roman, apoi la Onesti, urmand ca astazi sa planteze copaci la Eforie Nord si in Mangalia.
“Prin campania Lidl si Mix Music Evolution , sase localitati din Romania beneficiaza de sesiuni de impadurire. Publicul concertelor s-a bucurat de muzica si distractie, contribuind in acelasi timp si la bunastarea mediului inconjurator”, a spus Marius Gavrila.

Artistii au promis ca vor reveni in luna iunie la Falticeni pentru a vedea cat au crescut pomii plantati de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *