Verde de Beclean

Verde de Beclean
Verde de Beclean

Cum sezonul estival sta sa inceapa, iar Becleanul trebuie sa raspunda si in acest an provocarii de a primi turisti si vizitatori, spatiile verzi din punctele cheie ale localitatii au intrat in campanie de igienizare si infrumusetare. De la Baile Figa pana zona fantanii arteziene, de la intrarea in localitate, dinspre Dej, pana in centru, toate rondourile sunt randuite cu iarba si aranjamente florale in masura sa atraga privirile. In . actiune se afla Directia de Gospodarire Comunala si al sau sef George Pop, care n-a uitat nici de palmierii, doi la numar, ce strajuiesc intrarea din complexul balnear aflat sub acoperis.

In rest, s-au reglementat, prin licitatie, aspectele legate de valorificarea produselor (ne)alimentare, 15 din perimetrul zonei de agrement si 15 si din afara ei, asa incat la 1 iunie statiunea isi poate deschide oficial portile pentru vara 2013. Cei care si-au adjudecat vanzarile vor fi scutiti de plata chiriei pentru zilele ploioase sau afectate de calamitati naturale, in baza unui proces verbal intocmit de o comisie formata din factori locali de decizie, a explicat primarul Nicolae Moldovan in fata alesilor orasenesti. Directiei de Gospodarire Comunala ii revin tranzactiile cu suc, apa, bere, inghetata si chipsuri, produse ambalate special si comercializate cu exclusivitate.

Serviciile de divertisment se vor oferi la preturile practicate si sezonul estival trecut: 10 lei/persoana intrarea (copiii sub sapte ani au gratuitate); 10 lei/persoana taxa pe toboganele din “Aqualand”; 10 lei de persoana e accesul, de vineri pana duminica, in complexul acoperit (de luni pana vineri e gratuit); 30 de lei/ora e folosirea terenului de fotbal; 10 lei/ora – terenul de tenis; 2 lei/zi – sezlongul de exterior; 2 lei/20 de minute – jacuzzi; 2 lei/20 de minute – sauna; 2 lei/ora – fitness; 15 lei/30 de minute – masajul. Abonamentul de intrare se face in schimbul a 50 de lei/luna daca titularul a avut incheiate abonamente in extrasezon. Perimetrul de agrement va fi deschis zilnic, intre orele 8.00 si 22.00.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,331FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente