echpa_verde_timisoaraEchipa “Verde pentru Biciclete” te invita la “Numaratoarea de Primavara”, in data de 25 aprilie 2009, incepand cu ora 10:30, pe Platforma Timco (intersecta Calea Circumvalatiunii-strada Gh. Lazar).

A venit anotimpul Verde, iar noi sarbatorim printr-o noua plimbare cu biciclistii din orasul de pe Bega! Alaturi de biciclistii obisnuiti ai strazilor timisorene, vor pedala persoane publice locale si nu numai. Pana in momentul de fata, au confirmat prezenta : Elisabeta Lipa, Doina Ignat, Viorica Luchian, Dan Anghelache, Ioan T. Morar, Gianina Corondan, Deea si Dinu Maxer, Carmen Plesea, Florentina Opris, Gabriel Fatu, Celia, Mihai (Hi-Q), Adriana Antoni, Nicoleta Voica. Din randul personalitatilor locale amintim: Emil si Marius Cristescu, Mircea Bacala, Adrian Orza, Sorin Grindeanu, Florentin Banu, Octavian Grama, Ioan Timofte, Sorin Posa, Teodor Tuducan, Jumanca Darius, Ionut Nasleu, Lia Lucia Epure, Stelu Iordache, Dan Dutu, Ovidiu Varadeanu si nu in ultimul rand “vedetele” campaniei Verde pentru Biciclete: Robert Serban, Cristian Tecu, Valentin Velcea, Horia Crisovan si VITA de la Blazzaj. In urma plimbarii prin oras, acestia se vor inscrie in cursa pentru titlul de “Biciclist de frunte”, unde isi vor dovedi abilitatile pe doua roti.

“Numaratoare de Primavara” are loc la exact sase luni de la prima noastra actiune de acest gen si continuam astfel distribuirea de numere de bicicleta. Mai mult, biciclistii prezenti sambata vor fi invitati sa semneze o petitie pentru crearea de piste de biciclete, petitie care va fi depusa ulterior . Te invitam sa semnezi aceasta petitie online la http://www.pedaleaza.ro/semnaturi.html. De asemenea, vom face posibila prezenta in randul biciclistilor a unui numar de 40 de politisti comunitari, care vor intra in posesia a 40 de biciclete donate de catre Fundatiei Bega.

” Verde pentru biciclete” este o miscare pentru pedalare sustinuta de Fundatia Bega Timisoara, in colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu si ECO CLUB Timisoara.

Te asteptam cu drag la “Numaratoarea de Primavara”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here