Presedintele Partidului Verde, Ovidiu Iane, va candida la Suceava din partea USL pentru un fotoliu de deputat

  0
  357
  PER a rupt protocolul semnat în prezenţa lui Ponta; PV şi MVDA rămân cu USL
  Presedintele Partidului Verde, Ovidiu Iane, va candida la Suceava din partea USL pentru un fotoliu de deputat

  Presedintele Partidului Verde, Ovidiu Iane, va candida din partea USL intr-un colegiu uninominal pentru Camera Deputatilor in judetul Suceava.

  Anuntul a fost facut luni de presedintele Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, care a declarat ca Ovidiu Iane va candida in colegiul uninominal nr. 7 ce include orasul Vicovu de Sus, colegiu in care PSD il desemnase initial candidat pe directorul economic al Directiei Silvice Suceava, Vasile Rusu.

  Seful administratiei judetene a precizat, intr-o conferinta de presa, ca aceasta candidatura se face in baza unui protocol intre PSD si Partidul Verde. El a explicat ca desemnarea presedintelui Partidului Verde intr-un colegiu din judetul Suceava face parte dintr-un calcul politic la nivel national.

  „Vom face eforturi ca intreaga campanie electorala sa fie constructiva si sa ne atingem tinta”, a spus Nechifor care a precizat ca USL isi propune sa obtina zece locuri de parlamentar in cele 14 colegii uninominale de Senat si Camera Deputatilor din judet.

  Ovidiu Iane este presedinte al Partidului Verde din ianuarie 2012, iar in 2009 a candidat la presedintia Romaniei din partea PER.

  Contracandidatul sau pe Colegiul Vicov este Dumitru Mihalescul (ARD), proprietarul distribuitorului national de produse electrocansice Marelvi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.