Verzii s-au lepadat de Remus Cernea pentru ca este pro-gay si pro-satanism

  0
  777
  Remus Cernea: Ar fi cea mai sinistr? surpriz? din via?a mea dac? Ponta se va r?zgândi în privin?a Ro?iei Montane!
  Remus Cernea: Ar fi cea mai sinistră surpriză din viaţa mea dacă Ponta se va răzgândi în privinţa Roşiei Montane!
  Verzii s-au lepadat de Remus Cernea pentru ca este pro-gay si pro-satanism
  Verzii s-au lepadat de Remus Cernea pentru ca este pro-gay si pro-satanism

  Dupa ce a adus Partidul Verde in vizorul opiniei publice, Remus Cernea (singurul politician cu coada ecologica) a fost alungat de catre proprii colegi (majoritatea varstnici, care nu agreaza barbatii netunsi regulamentar). Treaba este un pic mai complicata: in timp ce oamenii ramasi in Partidul Verde sustin ca Cernea a fost demis pentru atitudini pro-sataniste si pro-gay, Remus sustine sus si tare ca el este cel care si-a dat demisia si ca va infiinta un nou partid, care va fi si mai verde! ,,Verzii” din Arges s-au pronunta si ei impotriva lui Cernea, acestia nesustinand viziunea fostului lor presedinte.

  ,,Partidul verde nu sustine proactiv nici un fel de miscare gay”
  ,,Domnul Remus Cernea si-a dat intr-adevar demisia din Partidul Verde, insa acest lucru s-a intamplat in contextul in care procedura de demitere a sa din functie era deja in desfasurare. In realitate, dl Remus Cernea a fost demis cu majoritate covarsitoare de voturi, inainte ca demisia sa sa fie depusa la sediul Partidului Verde.

  Motivele demisiei, respectiv a demiterii domnului Remus Cernea, tin de reprezentarea necorespunzatoare a partidului, dl Cernea permitandu-si in nenumarate cazuri sa faca declaratii in numele Partidului Verde care nu sunt conforme cu ideologia ecologista.
  Partidul Verde nu se opune institutiei Biserici, atacarea institutiei Bisericii nefiind unul din obiectivele Partidului Verde.

  Partidul Verde sustine drepturile omului in general, indiferent de sex, rasa, varsta sau nationalitate. Cu toate acestea Partidul verde nu sustine proactiv nici un fel de miscare gay.

  Partidul Verde sustine dezvoltarea economica Durabila. Din pacate dl Remus Cernea a facut o serie de afirmatii cu implicatii in economia de piata complet incorecte, cu toate ca dansul nu are nici experienta practica nici pregatire teoretica necesara sa discute pe aceasta tema.

  Partidul verde sustine constitutia fiecarei natiuni, implicit si a Romaniei. Implicit partidul verde sustine un stat suveran, indivizibil, ceea ce este impotriva afirmatiilor domnului Cernea de a sustine autonomie teritoriala in tinutul secuiesc.

  Referitor la afirmatia domnului Cernea conform careia Partidul Verde „a ratat sansa de a devenit o constructie democratica veritabila”, mentionam faptul ca partidul verde realizeaza eforturi sustinute de a atrage membrii noi, indiferent de functie, experienta, educatei sau clasa sociala, dreptul de vot in cadrul partidului fiind un drept fundamental. Astfel, nu putem sa ne imaginam decat faptul ca este posibil ca domnul Remus Cernea sa considere „nedemocratica” orice structura care nu este de acord cu punctele sale de vedere, fiind astfel plauzibil sa observam in scurta vreme o afirmatie a dansului prin care Romania sau chiar Europa nu sunt conduse pe principii democratice.

  Ii uram succes domnului Remus Cernea in infintarea unei noi organizatii, in numele careia isi va putea, probabil, prezenta propriile opinii fara a fi nevoie de un acord al membrilor si unde pozitiile oficiale se vor putea lua pe baza de dispozitie nu pe baza de ideologie.

  In final subliniem faptul ca Partidul Verde este parte a structurii „,European Greens”, singura structura ecologista oficiala recunoscuta la nivel european, parte a Parlamentului European” afirma Andrei Dumitrica, presedintele interimar al Partidul verde, filiala Pitesti.

  ,,Am fost acuzat ca as fi transformat partidul intr-unul de homosexuali”
  In contra-replia, Remus Cernea ataca si el, prin intermediul unui comunicat de presa, care spune cam asa:

  ,,Le multumesc fostilor colegi din Partidul Verde pentru ca mi-au acordat increderea lor atunci cand au decis sa fiu candidat la alegerile prezidentiale. Datoria morala pe care am avut-o fata de acest partid cred insa ca mi-am achitat-o muncind zi si noapte timp de un an de zile pentru el si aducandu-l in atentia opiniei publice intr-o masura fara precedent. Cu exceptia actiunilor in care am fost direct implicat, rareori au fost realizate alte actiuni in teritoriu. Doar cateva filiale au raspuns prin actiuni concrete cerintelor prevazute in „Ofensiva Verde”. Oamenii care s-au alaturat in ultimele 5 luni partidului in functii importante au fost eliminati prin artificii procedurale. Munca de promovare mediatica pe care am depus-o nu a fost inteleasa si apreciata de unii colegi care detin functii importante. In mod regretabil si contrar viziunii politice verzi europene, au fost formulate cu vehementa acuzatii impotriva mea din trei directii importante:

  1. Oricat de absurd este, am fost acuzat ca as „conduce Partidul Verde dupa principii sataniste”. Drept proba a acestei acuzatii a fost adusa o fotografie facuta la Targul de Carte Gaudeamus in care am tinut in maini cartea lui Salman Rusdie, „Versetele satanice”, cu putin timp inainte de a-i lua acestuia un autograf.

  2. Mi s-a spus ca „as fi tradator de neam si tara”.

  3. Am fost acuzat ca as fi transformat partidul intr-unul de homosexuali.

  Stridenta acestor acuze si logica lor stramta care aduce foarte mult cu stilul revistei „Romania Mare” nu i-a ajutat pe ceilalti colegi sa realizeze ca totul este o simpla stratagema de denigrare care pune partidul intr-o postura delicata si ii stopeza traiectoria de crestere pe care era inscris, ci i-a facut pe foarte multi sa isi doreasca eliminarea mea din partid.

  Pe un astfel de fond de ostilitate crescanda fata de activitatea mea si a echipei cu care am lucrat, au urmat cateva luni de discutii si polemici interminabile cu cativa dintre liderii partidului. in cele din urma am realizat ca este inutila incercarea de a afirma si explica o serie de principii si valori care, de altfel, sunt insusite de Verzii Europeni, dar iata, sunt respinse vehement de Partidul Verde din Romania. Pentru acest partid au primat abordarea de tip fundamentalist religios si intolerant fata de drepturile persoanelor LGBT si suspiciunea fata de comunitatea maghiara.

  Astfel ca am luat decizia sa demisionez si impreuna cu alti fosti colegi pentru ca, impreuna cu multe alte persoane care impartasesc aceeasi viziune asupra societatii si politicii, sa facem o constructie politica noua, insa bine organizata si centrata pe un set de valori democratice clar precizate de la inceput.”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.