Vezi cand va avea loc Targul ONG-urilor

Vezi cand va avea loc Targul ONG-urilor

Asociatia Divers organizeaza Targul organizatiilor neguvernamentale Impreuna pentru comunitate, editia a 9-a, avand ca tematica centrala perspectivele voluntariatului in judetul Mures.

Targul va fi deschis pe data de 14 mai de la ora 10:000, prin cuvantul de deschidere din partea organizatorilor si a reprezentantilor autoritatilor invitati prin votul on-line al cetatenilor judetului.

Evenimentul va continua cu un mars. Reprezentantii ONG-urilor vor inconjura Piata Trandafirilor impreuna cu beneficiarii si sustinatorii lor. Coloana va porni de la trecerea de pietoni din fata Ceasului cu Flori in sensul Palatului Culturii.

Sunt invitati sa se alature Marsului ONG reprezentantii alesi in Consiliul local si municipal, reprezentantii institutiilor autoritatilor publice si jurnalisti.
Marsul se desfasoara cu scopul sustinerii sferei civice si atragerii atentiei asupra importantei acesteia in viata comunitatii.

Vizitatorii vor primi formulare care se completeaza cu informatii dobandite in urma vizitarii mai multor standuri ale organizatiilor participante si sau parcurgand “Labirintul ONG”.

In Piata Trandafirilor va fi construit de catre organizatiile participante, un mini-labirint, pe peretii caruia vor fi afisate informatii despre activitatile ONG-urilor.

Pe parcursul zile de 14 mai vor avea loc concursuri sportive, activitati si momente culturale, activitati preventive pentru sanatate si activitati interactive. Targul se va incheia cu Balul ONG-urilor, duminica 15 mai.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,555FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente