Viitorul Mitsubishi Lancer EVO 11 va fi hibrid?

  0
  274
  Viitorul lui Mitsubishi Lancer EVO e, înc?, o necuoscut?, dar unele zvonuri confirm? faptul c? noul EVO va fi ecologic: Lancer EVO 11 va fi oferit în versiune hibrid.
  Viitorul lui Mitsubishi Lancer EVO e, inca, o necuoscuta, dar unele zvonuri confirma faptul ca noul EVO va fi ecologic: Lancer EVO 11 va fi oferit in versiune hibrid.

  Viitorul lui Mitsubishi Lancer EVO e, inca, o necuoscuta, dar unele zvonuri confirma faptul ca noul EVO va fi ecologic: Lancer EVO 11 va fi oferit in versiune hibrid.

  Dupa ce zvonurile au lasat sa se inteleaga ca Mitsubishi Lancer EVO nu va mai avea un urmas, reactia fanilor i-a facut pe japonezi sa revina asupra deciziei, iar acum cei de la Road and Track afirma ca noul Mitsubishi Lancer EVO 11 va fi o masina sportiva ecologica – VEZI AICI RAND?RILE.
  Aspectul noului Mitsubishi Lancer EVO 11 va miza in continuare pe o agresivitate accentuata, iar masina va pastra stilul de berlina in patru usi. Sub capota, insa, vom asista la o mica revolutie, sistemul de propulsie urmand a fi de tip hibrid, dupa modelul conceptului Mitsubishi PX-MiEV.
  In cazul conceptului de la Salonul Auto Tokyo 2009, este vorba despre un sistem plug-in hibrid, cu un motor electric alimentat de la baterii Li-Ion (care pot fi incarcate si de la priza) asociat cu un motor termic de 1,6 litri, care are rol de generator de curent pentru baterii, dar asigura si putere suplimentara la acceleratii sau viteze mari.
  La Mitsubishi Lancer EVO 11, acest sistem hibrid va presupune un motor electric mai potent, dar si un motor pe benzina cel mai probabil dotat cu turbo , ansamblul urmand sa asigure o putere maxima mai mare de 300 CP. Nu va lipsi sistemul de tractiune integrala S-AWC, cu sistem Active Yaw Control, asa incat suntem increzatori in performantele noului Lancer EVO 11.
  Pentru fani este o veste cu atat mai buna cu cat unele zvonuri spuneau ca urmasul lui Lancer EVO 10 se va baza pe serviciile unui motor… diesel. Ceea ce era in contradictie cu asteptarile celor pentru care Lancer EVO inseamna sportivitate si ambianta sonora racing.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.