Asociatia Terra Ecologica, in colaborare cu primaria Ciorogarla deruleaza o campanie de impadurire la Ciorogarla. Terenul pus la dispozitie de primarie a fost o groapa de gunoi. Prin plantarea puietilor de salcam, initiatorii programului doresc sa reintroduca in circuitul natural suprafete degradate de cca 7,5 ha.

“Am implicat voluntari din Bucuresti, studenti la ecologie si iubitori ai naturii. Pentru weekendul 2-3 februarie am programat la
Ciorogarla, Darvari, noi actiuni de plantare. Asteptam sa se implice cat mai multi voluntari din Bucuresti. Doresc sa fac un apel si catre eventuali sponsori care pot sa sprijine finaciar actiunile noastre de plantare.”
Simona Cretu, Presedinte Terra Ecologica

Intalnire cu volntarii la statia de metrou Pacii, 2 si 3 februarie, ora 10 AM.

Cei interesati sa participe ca voluntari pot ajunge cu autobuzul 458 de Ciorogarla din Drumul Taberei , la capatul de trolee de la Valea Ialomitei. pe cei interesatii rog sa isi anunte participarea la telefon 0742099402 sau la 0747440003 sau la email simona_dragusanu@yahoo.com.

Pentru cei care vin cu masina, sa intre pe autostrada Bucuresti Pitesti, si sa iasa dupa Carrefour si www.cimitr.ro, spre dreapta si apoi trec pe sub autostrada. Ciorogarla est in sdtanga autostrazii.

Darvari este pe drumul spre Domnesti. Dupa ce treceti de raul Ciorogarla, faceti dreapta si mergeti vreo trei km.Darvari este undeva in stanga, pe un drum desfundat.

Pentru informatii privind actiuni viitoare de voluntariat sau in alte zone va rugam sa va inregistrati aici, EcoSemnal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here