Voluntarii ecologizeaza Transalpina

  0
  447
  Amplă acţiune de ecologizare
  Transalpina

  Elevii din Sugag, alaturi de profesori si parinti, vor participa la activitati de ecologizare pe Valea Sebesului, spre Transalpina. In aceeasi zi, se inaugureaza stana ecologica din zona Varfului Patru.

  Potrivit purtatorului de cuvant al Prefecturii Alba, Ada Rus, in perioada 18-19 august 2012, are loc activitatea finala din cadrul proiectului interjudetean “Voluntari pentru un turism ecologic in Muntii Parang”, unde judetul Alba este partener prin intermediul comunei Sugag si al Institutiei Prefectului Alba.

  Cateva zeci de elevi din Sugag, sub coordonarea cadrelor didactice si a unor parinti, participa la acest proiect, iar sambata, 18 august, la ora 9.00, cu sprijinul Primariei, vor incepe ecologizarea Vaii Sebesului si se vor intalni cu grupele din alte judete, pentru a se deplasa la Oasa. Aici va avea loc si o masa rotunda cu tema “Voluntari pentru o cauza dreapta”.

  Tot sambata, la ora 11.00, in comuna Sasciori, se inaugureaza stana ecologica Puru, la poalele Varfului Patru. Prefectul judetului Alba, Dan Coriolan Simedru, va participa la ambele evenimente.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.