Vremea face ravagii in lume

0
271

Opt oameni au murit din cauza furtunilor de zapada care au lovit Statele Unite. Probleme si in Marea Britanie unde peste 100 de zboruri au fost anulate si doua porturi au fost inchise. In Franta, tot din cauza furtunilor violente o nava cargo a esuat si o persoana a fost data disparuta. Situatie critica si in Kargazstan unde din cauza temperaturilor de minus 30 de grade electriciatatea a fost rationalizata.

In Statele Unite, unde ninge de doua zile, au fost doborate mai multe linii de tensiune iar pe aeroportul international din Columbus, capitala statului Ohio, au fost anulate mai multe zboruri. Din cauza stratului de zapada, care pe alocuri depaseste o jumatate de metru au fost blocate mai multe autostrazi si drumuri locale.

In Marea Britanie, 5.000 de case au ramas fara electricitate dupa ce mai multi arbori au cazut pe liniile de inalta tensiune. Autoritatile au anuntat ca avertismentul de inundatii si furtuna ramane in vigoare pana miercuri.

Probleme si in Kargazstan, unde autoritatile au fost nevoite sa rationalizeze curentul electric dupa ce raurile care alimentau lacul de acumulare al centralei Toktogulsk au inghetat.

Sursa: Realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.