Workshop-uri inedite la Pelicam, Festivalul International de Film

  0
  382
  Workshop-uri inedite la Pelicam, Festivalul International de Film
  Workshop-uri inedite la Pelicam, Festivalul International de Film
  Workshop-uri inedite la Pelicam, Festivalul International de Film
  Workshop-uri inedite la Pelicam, Festivalul International de Film

  Pelicam, Festivalul International de Film despre Mediu si Oameni aduce la Tulcea, pe langa documentare memorabile, si ateliere dedicate celor pasionati de film, de natura sau de amandoua la un loc.

  Pelicam devine un spatiu de expresie si creatie pentru tineri regizori, o lectie verde pentru industria cinematografica si o „scoala” pentru tinerii tulceni care vor sa treaca din scaunul de spectator in cel de regizor.

  Regizorul si producatorul Thomas Ciulei va veni la Pelicam, Festivalul International de Film despre Mediu si Oameni unde va conduce, in zilele de 14 si 15 iunie un atelier de creatie dedicat autorilor de film documentar.

  Povesti despre oameni la Festivalul International de Film Pelicam

  Atelierul de Creatie Filme Documentare, recomandat de Hotnews, se adreseaza celor care au realizat deja un film documentar sau un proiect de fotografie documentara si lucreaza la un nou proiect. Participantii sunt invitati la discutarea abordarii subiectului in filmul documentar si la constructia de perspective numai bune de pus in practica.

  Olandezii de la Green Film Making Project vor fi prezenti la Pelicam, pe 14 si 15 iunie, cand vor sustine un atelier inedit despre cum se poate face un film cat mai „verde”, cu un impact cat mai scazut asupra mediului. Pelicam isi propune, asadar, sa promoveze practici responsabile in randul profesionistilor din industria de film.

  Workhsop-ul va fi coordonat deDorien Grotzinger,Event Producer pentru The Green Film Making Project, si deBrechtje Smidt, CEO/Director la Deepeei Film Productions din Olanda. Deepeei are deja in palmares doua filme realizate intr-un mod sustenabil, Balance si Going South.

  Atelierul este deschis tuturor celor interesati de productia verde de film, cu anuntarea participarii la adresa [email protected], specificand numele workshopului. Atelierul este posibil cu ajutorul Ambasadei Regatului Tarilor de Jos.

  Pelicam porneste de la Bucuresti cu un eveniment la J’ai Bistrot, pe 29 mai, cand sunteti invitati la vizionarea filmului castigator de anul trecut, North of the Sun (2012), realizat de norvegienii Inge Wegge (25 de ani) si Jorn Ranum (22), doi surferi care iau o pauza de la viata de oras si de la prieteni pentru a se da cu placa pe valurile inghetate ale unei plaje izolate din Norvegia, aflata la nord de rasaritul soarelui.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.