Zeci de oameni au sarbatorit Ziua Dunarii in Portul Giurgiu

Zeci de oameni au sarbatorit, duminica, Ziua Dunarii, in Portul Giurgiu, unde au asistat la un spectacol artistic, la o demonstratie de arte martiale si la o defilare a mai multor ambarcatiuni rapide pe Dunare.
ziua dunarii
Spectacolul cultural-artistic a fost sustinut de grupuri de copii de la Centrul Cultural “Ion Vinea”, Scoala de Muzica si Arte Plastice “Victor Karpis”, Palatul Copiilor. In program au fost si dansuri populare si moderne, recitaluri de muzica usoara si de muzica de promenada. De asemenea, spectatorii au putut urmari demonstratii de arte martiale cu tinerii Clubului Sportiv “Aquilla” Giurgiu.

Ulterior, mai multe ambarcatiuni rapide apartinand Ministerului de Interne au defilat pe Dunare, in apaluzele giurgiuvenilor, iar apoi spectatorii s-au plimbat gratuit cu vaporasul.

Ziua Dunarii s-a incheiat la Giurgiu cu un concert de muzica country sustinut de formatia The Ranchhands, de la ora 19.00, pe scena in aer liber din fata Primariei, show-ul fiind realizat cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,150FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente