Ziua internationala a Marii Negre 2009

  0
  439

  marea-neagra.jpgONG Mare Nostrum anunta organizarea celei de-a 13-a editii a evenimentului „Ziua Internationala a Marii Negre”. Evenimentul se va desfasura in perioada 30 octombrie-1 noiembrie 2009 si va reuni patru activitati distincte: Licitatia de angajamente „Piata de Peste”(30 octombrie), desemnarea castigatorilor pentru Concursul National pentru Presa Scrisa de Mediu si Concursul National de Fotografie de Mediu(31 octombrie), evenimentul in aer liber „Hai la mare, sa mai faci o reciclare!” (1 noiembrie) si activitatile de monitorizare specifice pentru Coastwatch(1-18 octombrie).

  Scopul organizarii acestui eveniment este de a ridica gradul de constientizare a publicului in ceea ce priveste viitorul Marii Negre, precum si pericolele care pandesc ecosistemul costier.

  „Evenimentul din acest an are o insemnatate cu totul deosebita pentru Mare Nostrum, si asta pentru ca numaram in acest an 15 ani de activitate dedicata dezvoltarii durabile a zonei costiere romanesti si 13 ani de organizare a Zilei Internationale a Marii Negre. De altfel, Mare Nostrum este prima organizatie care a marcat pentru prima data in Romania Ziua Internationala a Marii Negre”, a declarat Mihaela Candea, director executiv al Mare Nostrum.

  Evenimentul „ZIUA INTERNATIONALA A MARII NEGRE” este realizat cu sustinerea financiara a PETROM, VODAFONE si COCA COLA HELLENIC. Parteneri: fotografa.ro, Cuget Liber, Radio Sky, Happyfish.ro, Greenchannel.ro, PowerMedia, Telisso.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.