Ziua Medicului Veterinar, marcata si la Satu Mare

Ziua Medicului Veterinar, marcata si la Satu Mare

Un simpozion de o inalta tinuta stiintifica dedicata Zilei Medicului Veterinar a avut loc astazi, 17 mai, la restaurantul “Romantic” din Satu Mare.
Tema aleasa a fost ”Bunastarea si protectia animalelor”. Evenimentul a fost organizat de filiala din Satu Mare a Colegiul Medicilor Veterinari si al Asociatiei Generale a Medicilor Veterinari din Romania condusa de doctorul Radu Roca respectiv de Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Satu Mare.
La simpozion au fost prezenti prefectul judetului Satu Mare, Eugeniu Avram, prorectorul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj Napoca, Adrian Oros, decanul si prodecanul Facultatii de Medicina Veterinara Cluj Napoca, Cornel Catoi, respectiv Ioan Marcu, presedintele filialei Satu Mare a Asociatiei Generale a Medicilor Veterinari din Romania, dr. Radu Roca, presedintele filialei Satu Mare a Colegiului Medicilor Veterinari din Romania, Victor Rognean, directorul DSVSA Satu Mare, dr. Dorin Maurer, etc.
La acest simpozion au participat aproximativ 200 de de medici veterinari dar si persoane care isi desfasoara activitatea in acest domeniu.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente